Zoeken

lamineermachines

 | 

Lamineermachines Quickstart (warm lamineren)

<< Vorige


GBC QUICKSTART H420 A3 LAMINEERMACHINE


De snelste lamineermachine voor lamineerhoezen ter wereld! Klaar voor gebruik in minder dan 1 minuut

Artikelcode: 4400094EUGBC QUICKSTART H420 A3 LAMINEERMACHINE
A3 kwaliteitslamineermachine met ultrasnelle opwarmtijd en SureFlow anti-vastloop technologie.

De snelste lamineermachine voor lamineerhoezen ter wereld! Klaar voor gebruik in minder dan 1 minuut - vijfmaal sneller dan een standaard machine! Gecombineerd met de hoge doorloopsnelheid zal de QuickStart uw productiviteit aanzienlijk verhogen. Lamineert 18 A4 vellen in 6 minuten (met GBC HighSpeed hoezen) in 6 minuten komt de concurrentie niet verder dan 1 vel! De machine is bovendien standaard uitgerust met een... SureFlow inrichting voor het voorkomen van vastlopen. U lamineert dus altijd zonder onnodige stress en onze gepatenteerde QuickRelease technologie.

Max. dikte hoezen: 2x175 ( totaal=350 ) micron.
Max. formaat A3.

Bescherm, bewaar en verfraai uw documenten op een efficiënte manier met deze zeer snelle lamineermachine. De documenten worden glashelder gelamineerd. Deze machine levert zeer verzorgde, waterdichte documenten. De H420 is de ideale keuze voor professioneel kantoorgebruik en levert u maximale tijdswinst. 
Wanneer u de lange opwarmtijden van de standaard lamineermachines beu bent, kies dan de H420 QuickStart lamineermachine. Binnen een minuut na het inschakelen kunt u lamineren met de GBC QuickStart: vijfmaal sneller dan de concurrentie. U lamineert 18 A4 documenten (wanneer u GBC HighSpeed lamineerhoezen gebruikt) binnen de tijd die de concurrentie nodig heeft om slechts 1 te lamineren. QuickStart is zonder enige twijfel de juiste keuze wanneer tijd en productiviteit van doorslaggevend belang zijn.
De machine is bovendien standaard uitgerust met een SureFlow inrichting voor het voorkomen van vastlopen. U lamineert dus altijd zonder onnodige stress en onze gepatenteerde QuickRelease technologie verwijdert de eventueel foutief ingevoerde documenten. Wanneer u ziet dat het document begint vast te lopen, trekt u het gewoon naar u toe en de lamineermachine zal het moeiteloos vrijgeven. 
Het gebruik van de H420 QuickStart verloopt zeer makkelijk met een eenvoudige bediening. De machine is mooi vormgegeven en past perfect in elke kantooromgeving.
Om energie en het milieu te sparen wordt de machine automatisch uitgeschakeld na 30 minuten niet gebruikt te zijn. Bij een vergelijking van het verbruik om 1 A4 document te lamineren met de QuickStart of met een standaard lamineermachine, blijkt dat de QuickStart 30% minder verbruikt. Deze machine is dus zeker een milieuvriendelijke keuze.
niet leverbaar